Alla inlägg den 27 februari 2010

Av Mats Nilsson - 27 februari 2010 22:32

Lördagen har varit varm och fuktig. Faktiskt första gången på flera månader som det är +grader.

Lina går in på sin nionde månad nu och det blir spännande då hon i mitten på mars beslutat sig för att åka mede mig och Gunnar till AFU, där hon dels vill lämna sitt skolarbete från 2007, sen hälsa på Håkan Blomqvist och Anders Liljegren som hon hört mig tala så mycket om i ufosammanhang. Säkert blir det några flera som dyker upp. Gunnar Karlsson följer med också, vi bör tala lite om framtiden för tidningslagret när vi ändå är där.

 

  

I dag var Lina, Anders och Gunnar hos mig som traditionen

bjuder. Lina bakade både kanelbullar och matbröd till

både dom och till mig. Som syns så är just nu det mesta

av Lina en enda stor mage.

 

Gunnar och jag passade på under dagen att slinka ner på Salas antikvariat och hittade där några exemplar av Intern UFO-Sverigeinformation. Då började jag tänka på....hur gammal är jag egentligen. Tittade i ett exemplar från 1978 där jag skrivit ledaren.

 

Det var en lärotid som jag haft mycket nytta av nu när jag jobbar med UFO-Raden/Rapport-Nytt. Håkan Ekstrand och jag höll i den tidningen något år sen har den vandrat runt lite.

 

Jag har fått respons för nummer ett av UFO-Raden då den verkligen ser ut som en tidning nu och det kan nog generera fler prenumeranter. Roligt och mer jobb för oss på redaktionen.

 

Då vi kom hem passade jag på att ta ett kort med min mobil på den snömängd som kommit under de senaste veckorna och i kväll kom det ett par centimeter till. Nu kan det vara nog.

 

  

Det ser faktiskt inte ut att vara så mycket som det i själva verket är. Här är det en dryg halvmeter.

 

Kvällen för oss avslutades med att titta på Davincikoden sen en kopp te med hembakt matbröd och marmelad. Nu är det tyst i huset igen när både Gunnar och ungdomarna har gått hem.

 

 

 

Presentation


Välkommen till min blogg.

Gästbok

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards