Alla inlägg den 24 juli 2010

Av Mats Nilsson - 24 juli 2010 09:43

Sedan jag fick pension har allt stått på ände med sjukdomar, sjukhusbesök och barnvakteri.

Den här veckan som gått har varit den första med lite normala göromål. Lina hemma från sjukhus och mår bra och jag har fått lite arbetsro. Sommaren har stannat av lite grann. Det har varit en vecka med skrivande till UFO-Raden/Rapport-Nytt, visserligen bara en ledare hittills men det blir nog mer och vi har gott om  tid då vi ska ge ut två nummer till i år.

 

Förutom lite välförtjänt ledighet med kompisar på stan och några trevliga besök hos mina ungdomar och barnbarn. Väntar just ett barnbarn till i Stockholmsförorten Alby, det ska bli spännande.

 

Jag har också hunnit med att tillsammans med Gunnar Karlsson packat UFO-Aktuellt nummer 2 i Enköping. En syssla som alltid har givit mig bra vibbar då det är roligt att träffa alla som ställer upp och hjälper till samt se vår kära UFO-Aktuellt utvecklas och bli än mer läsvärd. Har i dagarna läst nya numret från pärm till pärm. Mycket bra tidning.

  

Vår ordförande Clas Svahn var med och packade UFO-Aktuellt

  

Gunnar Karlsson hjälper till att packa bilen full med tidningar för färd till Posten

 

Jag håller också som bäst på att försöka finna material till UFO-Raden, den har också utvecklats åt rätt håll enligt de läsare som hör av sig ibland. Det är mycket roligt och eggar oss att försöka tänja på gränserna för att få den ännu bättre.

I höst kommer vi att hålla en planeringskonferens i Sundsvall. Det ska bli både nyttigt och roligt då allt material skickas till Leif Persson i Sundsvall som gör ett mycket bra arbete med det material som bland annat jag skickar upp. Även Malin Wiklander finns i Sundsvall som gör astronomisidan som också är mycket populär.

Vi har även folk i Rapportcentralen i Sundsvall som är viktigt att träffa. Visst är det bra med mail, Facebook och telefon men den fysiska kontakten är också mycket viktig och då Sverige är långt så blir det inte så ofta man ses i verkligheten.

 

Till sist lite kuriosa med tanke på tidningspackning

Fick en bild från Håkan Blomqvist, AFU tagen i mitt hem 1985 då vi packade UFO-Aktuellt där. Lägg märke till vilka tapeter man hade på den tiden, idag får man krupp bara av att titta på dom.

  

Det är UFO-Sveriges dåvarande ordförande Christer Nordin, undertecknad, Lena Berggren Sala UFO-förening och Karl-Olov Pettersson Köpings UFO-förening. Handen tillhör Håkan Ekstrand, ansvarig utgivare då så väl som nu.

Nu är det helg!!

Presentation


Välkommen till min blogg.

Gästbok

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards