Senaste inläggen

Av Mats Nilsson - 1 april 2014 11:44

Nu är det klart Skickade in hindersprävning för Irene och mig förra veckan och efter tre dagar kom beskedet. Ni kan gifta oss när vi vill. 


  

Intyg från Skatteverket om hindersprövning.  

 

Den sista mars fyllde mitt barnbarn Emma 4 år och det föranledde oss att resa ner till Mjölby för att uppvakta henne. Det blev huset fullt och jag var även spänd att se hur det blev efter alla flyttkartonger och möbler huller om buller för två veckor sedan då vi lämnade Lina och Rickard efter flytten. Lina måste ha slitit ordentligt då Rickard jobbat hela dagarna. Lina hade och har pollenallergi, hon var förkyld samt ett skadat pekfinger, ändå har allt gått så snabbt. Stor beundran från pappa. 

 

Bland alla presenter fick Emma en dockvagn med tillhörande docka som kunde både skratta

och gråta. Snart hittar dom säkert på en docka som kan växa.

 

Som sagt Emma blev riktigt uppvaktad. Hela släkten samlades utom hennes pappa som ansåg andra saker viktigare. Det blev tårta och kakor sen på kvällen blev det taccos. Det gillades av alla. Tidigare på dagen tog vi en promenad ner till centrum och gallerian.

 

Emma med sin skrattande, gråtande och krypande docka

 

 

Då var dockvagnen monterad och klar att använda


 

På lördagskvällen åkte de flesta hem men Irene och jag stannade till söndagen där det blev frukost, sen ytterligare en promenad till MC Donalds för en lunchmeny. Promenad tillbaka sammanlagt 4 kilometer. På det kaffe och hemfärd. Vi var hemma klockan 21. Trötta men glada att vara hemma. Känslorna är alltid blandade när man kommer hem, dels skönt att vara hemma samtidigt saknar gemenskapen med ens barn och barnbarn.

 

Irene fick vara vikarierande häst åt Emma medan Linnea sköt på då det gick för sakta

 

 

Promenaden till Mc Donalds gjorde gott för ett par ömma knän, men roligt var det

 

 

Så en fantastisk fin bild, tycker jag själv, på Linnea som fyller 2 år den 16 juni. Tiden går. 

 

 

På hemvägen stannar vi alltid vid Djulö för bensträckare och kisspaus. Det finns en fin sluss

att titta på och en fors med ett gammalt turbinhus där Irene står och poserar 

 

På lördag blir det en ny resa, till Öckerö för styrelsemöte med UFO-Sverige, vi ska bland annat tala om Riksstämman som kommer att hållas i maj i Östersund. Ska bli roligt att återse den fina staden. Vi har inte varit där sedan den 3 maj 1986.

 

Hemma kommer "vårbruket" att starta, Irene och jag ska räfsa löv och städa på gården inför grillperioden som jag ser fram emot. På sommaren är jag nog en riktig grillfreak.  

ANNONS
Av Mats Nilsson - 26 mars 2014 19:18

I dag onsdag gjorde Irene en fantastisk god middag med fylld kyckling, ris och en förrätt med nudelsoppa som var ordentligt stark och god. Kycklingen var fylld med vitlök, gul lök soya och lite annat gott. Till det hade jag beställt äkta filippinsk öl. Var så spänd på att smaka på Irenes hemlands öl som hon alltid pratat om och saknat. Betyget blev **** av fem möjliga. Ett ljust mjukt öl med god eftersmak 7%. Priset på hyllan 52 kronor, 500 ml. Aningen häftigt pris, men någon gång kan man kosta på sig. Hur som helst var det en lyckad eftermiddag. 

 

Irene visste inte till sig av glädje när hon fick se sitt hemlands öl på köksbordet.

 

 

Filippinsk öl. 

 

 

Vi tyckte alla om den ölen.

 

 

 

På måndag fyller mitt äldsta barnbarn 4 år, tänk vad tiden går. Hennes lillasyster blir 2 år 16 juni. Den 5 april har UFO-Sverige styrelsemöte på Öckerö i Göteborgs skärgård, det ska bli en upplevelse. Sen planeras det för stämman i Östersund den 17 maj. Det finns att göra i UFO-Sverige. Jag har nyligen färdigställt nummer två av Rapport-Nytt och det har redan kommit in material till nummer tre. Det är fantastiskt. Vi hörs igen. 

  

Vår ordförande Anders Berglund har varit på AFU och gjort lite research samt samlat lite

tidningar han saknade.

ANNONS
Av Mats Nilsson - 18 mars 2014 21:41

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här. Det har varit fullt upp med bestyr och jag har stadigt blivit bättre i bröstet efter viruset som satt sig som iglar och sugit muste ur mig totalt. Jag har gjort klart Rapport-Nytt nummer 2 och skickat manuset till Sundsvall. 

UFO-Sveriges kansli har haft snabbesök av Clas Svahn, vice ordförande som var på väg till Falun för att hålla föredrag, då han passerade Sala hämtade han upp lite post som kom till boxen som han skulle ha. Det blev tid till halvannan timmes småprat innan han styrde kosan mot Falun.

 

Clas Svahn hemma i Sala med en present från Gunnar, en tjeckisk Budweiser.  

 

Den 15 mars övergick min dotter Lina och hennes pojkvän från att vara Mantorpsbor till att bli Mjölbybor. Vi var fyra personer, min sambo Irene, syrran Anna-Nita, Gunnar och jag som satte oss i bilen på lördagsmorgon och for ner till Mjölby för att hjälpa till med flytten, dessutom behövde dom en chaffis som kunde köra lastbilen. Gunnar fick använda min bil. På lördagen visade det sig att det strulade då lastbilen var på körning till Stockholm, något vi inte hade väntat oss. Men vi körde lite småsaker och på söndagen fick vi hämta lastbilen i Mantorp, sen gick det i ett med diverse möbler som var kvar. Tobias Lindgren hade kört lite på fredagen redan så därför var det lite enklare. Men vi hade göra till 22-tiden på söndagskvällen innan vi kunde anta färden mot Sala.

 

Irene och jag med lastbilen innan vi började fylla bilen med heminredning.

 

 

Lina är förtjust i sitt nya kök och spritt nya spis. 


 

Anna-Nita och Irene var barnvakter medan vi åkte första omgången, under tiden fixade Irene filippinsk gryta åt oss, sen tog hon över bärandet då mina ben, axlar och övriga kropp slutade fungera, åtminstone kändes det så då. Gunnar var slut, Lina hade skurit sig i ett finger, Irene var slut och Rickard också. 

 

Gunnar granskar tapeten i vardagsrummet som vi alla gillade skarpt.

 

 

Anna-Nita, Lina och Emma fick en liten stund för sig själva.

 

 

Båda barnbarnen Linnea och Emma hade jätteroligt med Irene.

 

 

 

Det blev lite kvar då det var för mörkt att fortsätta i Mantorp utan lyse i lägenheten. Efter en snabbkaffe och kramkalas var vi så hemma i Sala klockan ett där John Blund snällt väntade vid sängkanten. Jag tror jag somnade innan jag fått huvudet på kudden. 

Sedan vi farit hade dom monterat Emmas säng och sin egen dubbelsäng så dom sov också skönt den natten.

Vaknade på måndagsmorgonen med fem centimeter snö ute. Därav de onda axlarna som gjorde mer än än vanligt.

Mantorp är en mycket hemtrevlig och kuperad stad. Därav en del av charmen. 

Lina och Rickards lägenhet var fantastiskt fin och välvårdad och trivsam. Lina sa "härifrån ska jag ALDRIG flytta". Det låter bra tycker jag. 

 

Precis utanför området i Lundby som stadsdelen heter finns ett jättefint utomhusbad.

 

 

Nu stundar snart ett styrelsemöte i UFO-Sverige igen, denna gång på Öckerö. Det blir hemtrakten där Anders Berglund, UFO-Sveriges ordförande bor, han bor på Hönö, helt nära. 

 

I maj blir det färd åt motsatt riktning då UFO-Sveriges Riksstämma kommer att hållas i Östersund. Mer om det senare. 

Av Mats Nilsson - 17 februari 2014 17:40

Lördagen den 15 februari hade UFO-Sverige sitt första styrelsemöte för året. Det har blivit en tradition att vi har det i Ängelholm den tiden. Det beror mycket på att vi 1996 höll vår Riksstämma just i Ängelholm. Femtio år efter Gösta "Pollenkungen" Karlssons upplevelse vid Skäldeviken. En  händelse som resulterade i att Gösta byggde ett monument på den platsen hans observation ägde rum femti år tidigare. Under Riksstämman kom förslaget upp att förlägga ett styrelsemöte i på Hotell Lilton i Ängelholm varje år. Det har sedan dess blivit tradition. 

 

Jag utanför det lilla gemytliga hotell Lilton

 

För oss som bor i Mälardalsregionerna blev det en 6-7 timmars resa då det är nära 60 mil. Vi stannar alltid till i Katrineholm och tar en frukostburgare och kaffe innan vi drar vidare och den här gången var inget undantag. 

 

Vi nådde Ängelholm på slaget 14.00 då mötet skulle börja, sen tog det en stund att plocka ur bilen och för det första ta sig in på Hotellets innergård. Det är precision  kan jag säga, det är ungefär 50 millimeter till backspeglarna på var sida. Men det går.

 


TV-teamet med Kerstin och Michael var på plats i vanlig ordning för att filma för den kommande dokumentärfilmen om UFO-Sverige. 

 

Direkt efter mötet var alla intresserade av min dator, detta beroende på att vi kollade på en mall till ny hemsida

 

Efter mötet så gick vi upp på våra rum och fixar till oss och tar en öl innan det vid 19-tiden bär av till restaurang Telegrafen där en fantastisk god middag intogs. Vi har bra erfarenhet av den krogen sedan tidigare år.

Maten beställs några dagar i förväg till Rickard Andersson som är UFO-Sveriges festfixare och han har fingertoppskänsla för det uppdraget. Själv hade bland andra Gunnar och jag valt fläskfilé med potatisgratäng i vitlök. Det visade sig att det var en vinnare på alla vis. Till det intog vi en stor Staropramen. 

 

Från styrelsen Johan Gustavsson, Linköping, Anders Persson, Göteborg samt TV-teamets Kerstin Ubelacker  höjer

glasen i en skål för UFO-Sverige.

 

Jag och Gunnar Karlsson i väntan på maten på Restaurang Telegrafen. Av någon anledning tänker vi så lika så vi ofta

kommer i samma färger på kläder. 

 

Clas Svahn vår vice ordförande fick inte följa med till restaurangen då han för Dagens Nyheters räkning var tvungen att sitta på hotellet och bevaka melodifestivalsuttagningen. Efteråt köpte han några hamburgare. 

 

Clas Svahn, till vardags journalist på Dagens Nyheter fick sitta på hotellet och bevaka Melodiuttagningen mellan

klockan20.00 - 21.30

 

Efter middagen gick alla tillbaka till hotellet där vi i vanlig ordning samlades på ett och samma ställe för diverse diskussioner och minnesanekdoter och en och annan bira. Fram på småtimmarna så börjar tröttheten efter dagens bilresa göra sig påmind.

Ordföranden Anders Berglund var mycket nöjd med mötet och nästa gång blir det på hans och Amandas hemmaplan

Hönö. 

 

Klockan åtta serverades det frukost. Sen skulle vi, var meningen samlas ute vid monumentet, nu blåste det snålt och var enligt uppgift ganska geggigt där ute så det fick bli en vandring fem hundra meter till en bro där TV-teamet ville ha lite filmsekvenser på oss gående från hotellet och vidare till en bro.  Efter en del omtagningar var det dags för hemfärd. Rickard åkte med oss till Mantorp och jag fick tillfälle att träffa min dotter Lina och mina barnbarn Emma och Linnea. Det var värt mycket då jag inte sett dom sedan julhelgen. Det blev kaffe och en del prat innan vi satte oss i bilen för hemfärd först till Hallstahammar och släppa av Håkan Ekstrand sen i Sala var det Gunnars tur att komma hem. Jag var hemma vid 19-tiden och då hade all trötthet försvunnit. 

 

Hela styrelsen uppställda för fotografering av filmteamets Kerstin.

 


Carl-Anton Mattsson styrelseledamot från Nyköping vet att jag samlar på saker från Egypten och denna gång hade han med sig en byst från Indonesien som Irene fick. Trots detta utseende så ska den skydda ägaren mot allt ont.

 

Den Indonesiska bysten i all sin prakt.  

 


Av Mats Nilsson - 31 januari 2014 17:40

Ibland händer inte mycket och ibland hopar sig händelserna. 

Just nu har det varit lugnt. Mest svarat på mejl, telefonsamtal samt ringt en del själv. 

Jag blev sjuk direkt efter jul och sedan varit hängig länge. Nu har en förkylning slagit till ganska rejält.

 

För 10 år sedan 2004 skickade Europa upp en forskningssatellit kallad Rosetta, som skulle undersöka en komet i år.

Rymdsonden lades i bana med riktning ut mot Jupiter och under färden ligga i dvala tio år. Den 21 januari skulle man så väcka sonden som skulle börja sin mödosamma färd ut mot kometen. Det roliga med det är att Sverige i allra högsta grad är inblandad i projektet med mätutrustning och mikroskop som ska landsättas på kometens yta. Kometen heter Churyumov Gerasimenko. Det är IRF, Institutet för Rymd Fysik och ESA, European Space Agency som är inblandade i projektet och det ligger dels i Kiruna och Uppsala. Medansvarig i Uppsala är forskaren Anders Eriksson. Jag tyckte det var så spännande så jag tog kontakt med Anders för en intervju. Den återfinns i nummer 1 av Rapport-Nytt.

Hela det här året och nästa blir således spännande. Uppvaknandet det 21 januari gick perfekt och nu befinner Rosetta på sin långa resa. När sonden landat på kometen skall den undersöka gaserna som bildas vid dess snabba färd, mikroskop ska titta på och undersöka om det finns organiska ämnen. Det finns nämligen teorier, ganska starka, att livet på jorden startade på grund av att en stor komet slog ner på jorden och där hade med sig organiska ämnen som sen blev starten på allt liv.

Jag kommer att hålla kontakten med Anders Eriksson och har även fått tillåtelse att använda det material och dokumentation som framkommer under resans gång. Mycket spännande. Sen en teknik som vi vanliga dödliga inte fattar hur det fungerar.

 

Illustration av satelliten och Rosetta-sonden i bakgrunden

 

 

Schema med tider för den planerade landningen på kometen 

 

Irene, min kära livskamrat har fyllt år och det blev fest i ett par dagar med mat och fika. Roligt både för mig och henne. 

Hon har fått en stor kompisskara här inte bara i Sala utan runt Västmanland och Dalarna mm. Irene är social och har lätt att få vänner och det har redan dykt upp olika nationaliteter i vårt hem för att heja och fika. Det är minst sagt lärorikt.

 

Irene med lite av blommorna och presenter

 

 

En riktig matmamma är Irene och jag blir alltid glatt överraskad

 

 

Bosse med sin fru Eva och Gunnar

 

Mitt under mina dåliga dagar med virus och feber, satte jag mig i alla fall för att skriva dels om Rosetta sonden och lite annat då Rapport-Nytt skulle ha deadline 15 januari. Jag klarade mitt uppsatta må och nu är min PDF-fil skickad till tryckeriet. Enerel Service i Norberg.

 

Årets första tidning klar


Nu blir det slappa, TV och vila.  

Av Mats Nilsson - 19 januari 2014 11:29

För alla som är något initierade i ufofrågan vet säkert att universitetsläraren i språk, ufo-författaren Sune Hjorth gick ur tiden den 11 december 2013 90 år gammal. Sune var en excentrisk och fanatisk troende vad gäller utomjordingar och att dom besitter jorden samt att alla makthavare vet om det men hemlighåller det. Redan 2011 kom det på tal att Sune var till åren kommen och att han hade ett gediget material vad gäller korrespondens, böcker, tidskrifter och annat material som kanske går till spillo den dagen han går bort. I samråd med Clas Svahn och Carl-Anton Mattsson beslutade vi att dels prata med Sunes söner samt besöka Sune i hans hem i Sundsvall för dels försöka rädda lite material samt få till ett samarbete med honom. Han var inte så begeistrad i UFO-Sverige varför jag reste upp i egenskap av medarbetare i Parthenons bokförlag i Nyköping, (Som även det räddades undan förstörelse av bland annat Carl-Anton och mig. På den tiden låg Parthenon i Helsingborg.) 

 

Sune Hjorth död


Före advent 2011 for alltså Carl-Anton och jag upp till Sune Hjorth i Sundsvall och efter ett par samtal efter vägen blev vi väl emottagna då vi var framme. Sune stod faktiskt på förstutrappen och inväntade vår ankomst. Sune var då 88 år och hade sedan några år trappat ner betydligt i sin verksamhet både med sin tidskrift UFO-kontakt och föreningen Sveriges UFO-förbund. 

Många var de gånger som Sune var gäst hos Robert Aschberg i hans talkshower. Jag tyckte att hans teorier och idéer inte skulle stå oemotsagda varpå jag skrev till Robert och tipsade honom om UFO-Sverige och Clas Svahn. Nu hörsammade Robert mitt förslag och gången därpå var Clas med i debatten. UFO-Sverige har en seriös hållning där man i första hand försöker få fram en naturlig förklaring till sådant som människor ser och rapporterar till oss. Sune däremot häcklade det korrupta samhället för att sopa fakta under mattan att utomjordingar av illasinnad karaktärer besöker och försöker sno jorden på dess tillgångar.  Det slutade med att Clas fick sista ordet i den debatten där han sade; Citat, "Allt Sune Hjorth har gjort, skulle ha varit ogjort. Att läsa Sunes bok är det samma som att skicka hjärnan på semester". Slut citat. 

Debatterna var flera under ett antal program Robert Aschberg hade. 


Nu som sagt är Sune borta och vi hade i och med kontakter med söner samt vårt besök i november 2011 resulterat i att Carl-Anton Mattsson och Clas Svahn i går (den 18 januari 2014) for upp till Sundsvall och till hjälp av en av Sunes anhöriga fick med sig allt material av värde för eftervärlden att arkiveras på AFU i Norrköping. Ett mycket tålamodskrävande arbete som de två skötte med all heder. På vägen hem ringde dom mig och avlade en mycket glädjande rapport om utgången av vårt arbete.

 

Carl-Anton Mattsson och Sune Hjorth hemma i Sunsvallsbostaden 2011

 

 

Sune läser ett stycke ur sin tidskrift UFO-kontakt för oss. 

 

 

En del av Sunes samlade korrespondens 

 

 

2014, Carl-Anton sorterar en del av materialet efter Sune

 

 

Väl hemma i Stockholm sorteras ytterligare material i väntan på färd till AFU i Norrköping

 

 


Av Mats Nilsson - 10 januari 2014 10:42

Julen och Nyåret är över och vinter låter vänta på sig, tack och lov. Själv som ni läst har jag legat nerbäddad i slutet av 2013 och början av 2014. Varit till doktorn och fått penicillin vilket räddat mig från ännu värre biverkningar. Man ger inte medicin nu i den utsträckningen man gjorde förr beroende på dels resistens samt att en del virus hjälper det inte på. Men har man gått med feber, frossa och djupt rotad hosta i över en vecka så tyckte doktorn att nu får det vara nog. I övrigt var värdena bra, friska lungor, rätt bra kondis och bra hjärta. Det var uppmuntrande att höra, jag som trodde att mina lungor var sämre beroende på astma, men det kommer inte från lungorna, utan det är lungorna som inte får syret från andningsvägarna till lungorna.  Läkaren sa ordagrant. "Du har onormalt bra lungor för din ålder". Bara att suga åt sig. 

 

Fick också i dagarna besked på mitt senaste cancerprov från urologen i Västerås, det var ett glädjande brev. Värdena hade gått ner från 2.6 i PSA-värde till 0.05, vilket nästan var omätbart enligt min läkare. Nu får jag vänta 6 månader på nästa prov och hoppas det är lika positivt. 

 

I och med nya året så börjar nytt arbete med UFO-Sverige och Rapport-Nytt. Vi har mycket på gång inom organisationen, styrelsemöte i Ängelholm i februari. Planering av Riksstämman som i år blir i Östersund. Det är ett par projekt som ska fortsätta, bland annat Nammajaure, hemtagning av mer material till AFU. Ett bokmanus som ska behandlas som jag återkommer till när jag vet mera. Kort sagt ser det ljust ut. Vi har en del nya personer från kursen i höstas utanför Kisa som, om dom är intresserade bör delges lite uppgifter. 

 

Ibland när jag tänker tillbaka på UFO-Sveriges historia så blir jag både nostalgisk och upprymd. Från schismen 1980 då En del av UFO-Sverige försvann och därmed även vår tidning UFO-Information, till att ett "järngäng" där jag tacksamt fick vara delaktig rodde skutan åt ett annat håll. Ny tidning såg dagens ljus "UFO-Aktuellt". Jag fick så småningom förtroendet att vara med och leda en av Sveriges äldsta tidningar sedan hopslagningen mellan Rapport-Nytt och UFO-Raden som var Sundsvalls UFO-förenings medlemstidning, den äldsta i Sverige med start runt 1970. Tyvärr under början av 2000-talet så lades den ner och det blev bara Rapport-Nytt kvar, men det är inte illa och jag får mycket kredit för den. Jag framhåller alltid att vi är ett team bakom tidningen som riktar sig mest till folk inom organisationen, även om många utanför också prenumererar på den glädjande nog. 

Jag håller just nu på att författa artiklar till nummer 1 2014. Jag har sökt och söker lite gästskribenter vilket har fallit i god jord hittills och jag har två killar som skrivit en del till första numret i år. 

 

Ett exemplar av Rapport-Nytt precis ett år gammal  Nr 1 2013. 

 

 

Jag har även andra uppdrag som ska trängas med UFO-Sverige, dels stödperson inom rättspsykiatrin, vilket är mycket stimulerande och lärorikt, det medför även en del resor och möten. Dessutom RSMH-Västmanland där jag sitter som vice ordförande. I alla fall fram till årsmötet. Även det ger en del resor runt i Västmanland, också ett stimulerande uppdrag. 

 

Nu ska jag fortsätta nyskapandet av Rapport-Nytt nummer 1.

Sen visar det sig vad 2014 har mer som överraskar.  

Av Mats Nilsson - 27 december 2013 11:56

Julen har hittills varit både kämpig och rolig. Dels är det första julafton i Sala för Irene, förra året var vi i Linköping och det var jättetrevligt. 

Den här julafton har präglats av en ihållande förkylning. Irene har varit och är fortfarande dålig, men hon ställde upp och fixade den filippinska delen av julbordet, Rickard som är kock fick till den godaste Jansons frestelse jag tror jag någonsin ätit. 

Ungdomarna dök upp den 21 december via tåg och sen har det gått i ett. Förberedelser, handling och allt som ska göras innan man kan sätta sig ner och njuta av den härliga högtiden. Ibland är man så trött när den kommer att man inte orkar njuta i den utsträckningen man borde.

Irene såg till att dra på sig en riktigt ordentlig förkylning precis lagom till julafton. Då hon var klar med förberedelserna gick hon och lade sig under täcket en stund.

Juldagen blev det min tur att få del av den envisa snuvan. Sov dåligt, hosta, rinnande näsa och spring upp och ner.

På annan dagen åkte vi ner på stan och mellandagsrean. Därefter in i bilen för hemfärd med ungdomarna till Mantorp. Det skulle vara omöjligt att ta tåget för dom med vagn, barn, kassar med klappar och annat handlat under rean.  Jag tog några tabletter för att orka med den 24 mil långa resan och sen 24 mil hem igen. Passade på att vila ett par timmar med kaffe och prat med ungdomarna innan jag satte mig i bilen för att åka hem. 

Nu är det tyst och stilla här hemma utan vare sig barntassar på golvet och ungdomarna som skojar och pratar, filmtittande med mera. 

Jag har samlat på mig lite bilder här nedan. Håll till godo och God fortsättning. 

 

En sväng med familjen på Gallerian

 

 

Lina älskar att slå in julklappar och det får hon så gärna göra. Vi handlade bara till barnen

 

 

Så var det dags att förbereda julbordet, här jobbar Lina med fyllningen till ägghalvorna, jättegott blev det

 

 

Irene förbereder den filippinska delen, här iklädd mössa då 

febern låg på topp och hon var också jätteduktig

 

 

Så var då alla samlade kring julbordet, här saknas Gunnar och jag samt Linnea

 

 

Där har vi huggit in på sillen, potatisen och den lille klara

 

 

Rickard Linnea i tomtedräkt dagen till ära och Lina

 

 
Efter maten och lite vila fick då Linnea äntligen en julklapp av pappa Rickard

 

 

Irene påtagligt trött och febrig men glad ändå

 

 

Julbordet var lagom tilltaget och hur man än gärna vill orkar man kanpt smaka på allt

 

 

Granen var lika fin som vanligt, klädd av mig och Lina. 

 

 

Jag blev även förärad  en riktig ufo-man. Skapad av Enköping-Sala UFO-förenings mångårige ordförande och träsnidare.

Numera bortgången sedan några år. 

 


Presentation


Välkommen till min blogg.

Gästbok

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Länkar

Följ bloggen

Följ Mats Blogg med Blogkeen
Följ Mats Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se