Direktlänk till inlägg 23 augusti 2010

Träff med Talangscout och Sala-Heby Närradio.

Av Mats Nilsson - 23 augusti 2010 18:09

 Under min tid på Äldreboendet Kaplanen lärde jag känna en flicka som gick vikarie under somrarna samt ryckte in då någon ordinarie var sjuk. Vi presenterade oss och hon heter Jessica Lundqvist. Vi tog inte större notis om varandra mer än vad jobbet krävde. Vi blev iallafall vänner på Facebook så småningom, forumet som tydligen nästan alla är med i numera. Efter det jag gått i pension så har vi bara snabbhejat på FB i stort sett.

Man vet ganska lite om dem man jobbar med ibland. För härom dagen fanns det en länk på FB där Jessica sjöng en egen låt och spelade gitarr till. Det var en låt hon skrivit själv. Min första tanke var "Va?? sjunger hon", i stort sett. Jag lyssnade på sången och där hade Jessica även sagt att man skulle kommentera och kritisera. Nu är ju alla så fina i kanten så kommer det någon kommentar så är det alltid "Oj så fint, vilken bra låt". Eller så trycker man bara på "Gillaknappen". 

Det gjorde i och för sig jag också, men med den lilla erfarenhet jag har av mitt intresse (Countrymusik) så tyckte jag att man borde vara mer kritisk. Man gör nog vederbörande en björntjänst om man inte försöker vara lyhörd och kritisk när det behövs, för ingen är så bra att man inte kan bli bättre. 

Jag satte mig och lyssnade om igen och visst var det bra...men...så skrev jag ner vad jag tyckte och fick ett stort tack tillbaka, lika med nästa låt. 

Nu har jag en del bra kontakter här och var, bland annat inom Sala-Heby Närradio, och Mix Megapol, någonstans bör man ju börja. Mitt omdöme var att Jessica lät otroligt bra, för bra för att bara ignorera. Så jag kontaktade Jessica och erbjöd mig att stå för kontakterna om hon ställde upp och sjöng någon av låtarnai radio så fler fick höra. Jessica nappade och blev jätteglad.

 

  

Jessica Lundqvist tittar intersserad på när Therese Gustafsson visar hur en direktsänding går till


Idag var till Närradion, pratade och fick en tid till klockan 13.00 på onsdag. Då blir det gitarr och hela öset. Ska bli intressant att höra henne Live. 

Jag kommer att fortsätta peppe Jessica och ge henne de kontakter som jag kan bistå med. Sen hoppas jag att det rullar på. Skulle det inte bli något så har vi ialla fall gjort ett försök och utan det kommer man ingenstans.   

 

  

Therese Gustafsson ligger ute i direktsändning och berättar om dagens namnsdagsbarn Signe och Signhild


Jessica är en dam med många strängar på sin lyra, förutom sången. Sista augusti är det skola i Grebbestad som gäller för läsande av marinbiologi, skepparexamen och dykarcertifikat. Därefter blir det Universitet i Stockholm. Vad månde bliva....osv. Håller ialla fall tummarna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mats Nilsson - 31 december 2018 09:40

Årets julfirande startade lite trist då vi fick vetskap om att vår UFO-Sverige vän Mille Milianowicz gått bort i en stroke. Thorvald Bevan Berthhelsen och Mille var de allra första jag träffade inom UFO-Sverige 5 december 1974 på Stadsbiblioteket i S...

Av Mats Nilsson - 29 november 2018 12:16

Det blir lite långt mellan inläggen ibland.  Årets bilbesiktning gick helt utan problem, bara ett blankt papper. Det är skönt så slipper man både reparation och ombesiktningskostnader.    Årets arbete med UFO-Sveriges olika uppdrag går mot sitt...

Av Mats Nilsson - 28 oktober 2018 11:28

Lördagen och söndagen 20-21 oktober höll UFO-Sverige den sedvanliga och populära kursen för blivande fältundersökare. Vi har sedan 2015 hållit till på Föllningen Konferenshotell utanför Kisa. Ett mycket trivsamt ställe med bra personal, trevliga rum ...

Av Mats Nilsson - 14 oktober 2018 11:01

Torsdagen den 11 oktober ämnade Gunnar Karlsson och jag själv åka till Stockholm för ett besök på det filippinska konsulatet. Vi körde till Armémuseet och parkerade bilen då det var arbetsplats efter Nybrogatan dit vi skulle. Nu hade vi bara ett kvar...

Av Mats Nilsson - 30 september 2018 11:00


I morgon måndag 1 oktober skickar jag ut Rapport-Nytt nummer tre till alla prenumeranter. Tidningen har ökat i upplaga vilket är riktigt roligt. Det medför mer jobb och vi försöker hela tiden göra tidningen så attraktiv som möjligt med de små medel v...

Presentation


Välkommen till min blogg.

Gästbok

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Länkar

Följ bloggen

Följ Mats Blogg med Blogkeen
Följ Mats Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se