Alla inlägg under februari 2010

Av Mats Nilsson - 7 februari 2010 17:39

Idag har det varit en städdag från klockan 8 till 11. Det tar en tid när man varit både sjuk och matt. Kommer efter med både dammsugning och övrig städning. Men nu är det gjort, golv och bänkar skiner och dammråttorna ligger i dammsugaren och gnyr.

Sen blev det en lång härlig frukost med ägg, rostat bröd, marmelad och svart kaffe.

 

UFO-Sveriges historia

Satte mig därefter med Håkan Blomqvist´s digra lunta om UFO-Sveriges historia under 40 år. Det har hänt mycket och vi har ju varit med under det mesta av tiden, vi har sett utvecklingen. Man blir lite närblind när det händer men när man sitter med distans och läser igenom vad som verkligen hänt, det är då man får sig en funderare på var tiden tagit vägen och att det gått så bra som det har. Visst har det varit trösklar att gå över men det har alltid löst sig till det bästa. Nu utvecklas UFO-Sverige som alderig förr.

 

Tillbaka till Håkan B´s historiska berättelse. Det är roligt att jag kunnat bidra med en del fakta och anekdoter och när jag läser den...har nu hunnit fram till 1980-talet så ser jag att det finns inget som är fel eller som ska tilläggas....Håkan har varit mycket noggrann och det är en fröjd att läsa om allt som hänt eftersom det mest är positiva saker.

 

UFO-Raden nr två

Så håller jag på med artiklar till nummer två av UFO-Raden. Det blir lite av varje som vanligt, Da vinci, parapsykologi och UFO...mm   avslöjar inte för mycket....

 

Lina går nu mot sex veckor tills det är dags att få barn. Spänningen stiger....

UFO
Av Mats Nilsson - 5 februari 2010 19:04

 Nedräkningen har börjat. Det är inte en resa till någon avlägsen planet...nej det är något mycket större. Det är en resa från en inre värld ut till jordelivet. Det innebär upptäcktsfärder, strapatser, glädjeämnen, sorg, nya upplevelser av allehanda slag. Det är ett nytt liv. Jag talar om min roll som morfar. Det är nu mindre än två månader kvar. Dom säger att pappan blir hispigare än modern som ska ligga där med allt vad det innebär. Men att bli morfar är något alldeles extra. Så säger ialla fall mina vänner och bekanta. Barn är något stort, men barnbarn är något alldeles speciellt...det har jag fått höra nu de senaste tre fyra månaderna. och nu är det bara cirka 7 veckor kvar, om tiden stämmer vill säga.

  

Jag minns som det vore igår, när Linas mamma Ulla

gick så här....och nu är det det lilla knytet som växt och

ska ha barn, synd bara att mormor Ulla inte fick vara med.

 

UFO-Raden nummer 1-2010

Här blir det tvära kast, nedan ser ni det nya numret av UFO-Raden/

Rapport-Nytt. Den ska komma ut i slutet på nästa vecka är det tänkt. Jag håller på som bäst med nummer två. Lina, min dotter hade skrivit ett blogginlägg på sin bloggsida som jag tyckte var så bra att jag kommer att publisera den som en artikel i nummer två av UFO-Raden. Den handlar om parapsykologi...så mycket kan jag avslöja.


Ha det gott så länge....

  

UFO-Raden/Rapport-Nytt nummer 1 2010 årgång 40

Av Mats Nilsson - 2 februari 2010 07:04

Håller på att läsa mig igenom Clas Svahns böcker, en mycket trevlig och intressant läsning.

I övrigt håller jag på att skriver över Carl-Antons artikel om Påskön till Word så jag kan skicka den som fil till Leif Persson. Arkivet ska hjälpa mig med scanning av bilder. Vi sammarbetar i UFO-sverige.

Gick emellan med att skriva verksamhetsberättelse för Enköping-Sala UFO-förening och skickade till ordföranden för genomgång.

 

Dess emellan sitter jag med näsdukar och har fått lite ont under näsan då det bara har runnit nu i flera dagar, men i natt har jag sovit hela natten utan att vakna av att det rinner.

 

Chemalagt arbete

När jag kommer från jobbet har jag alltid ett tänkt chema att jobba efter. Fixa lite mat, ett eller två TV-program tillsammans med katten Hampus i soffan, sen till datorn och jobba med det som för närvarande ligger för handen. Ofta som fungerar det men ibland kommer det en massa annat emellan, mailande med olika personer, telesamtal man inte väntat där folk vill dryfta olika ufoteorier mm. Det är stimulerande att jobba i UFO-sverige. Något man aldrig verkar tröttna på. Har hållit på sedan 1976 i stort sett varje dag. Sett ufologer komma och gå...men en stark kärna finns alltid vid min sida alltid beredd att ställa upp då det behövs. Jag är stolt att tillhöra UFO-Sverige.

 

Presentation


Välkommen till min blogg.

Gästbok

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards