Alla inlägg under oktober 2009

Av Mats Nilsson - 7 oktober 2009 23:10

Har jobbat och nu sitter jag här och ska ta reda på lite e-post och sen lägga mig.

Var tidigare i kväll till Maria Storm och firade hennes ödelsedag, att jag kom en dag för tidigt gjorde inget. När Maria fyllde satt jag i Kolbäck och lyssnade på föredrag.

Hon fick en "världens bästa kompis" mugg. Det passar verkligen Maria som alltid ställer upp på jobbet. Hon har tjänat ihop till muggens text bara genom att finnas till, ge råd och fixa det mesta. Alltid glad och trevlig.

 

ANNONS
Av Mats Nilsson - 7 oktober 2009 07:15

Tråkigt väder. Ska jobba till halvfem, sen kanske jag åker och grattar en jobbarkompis en dag efter. Var ju i Kolbäck i gårkväll tillsammans med Clas, Irre och Håkan, mycket tervligt.

Fin kommentar från Clas på hans blogg, roigt att du också uppskattade att vi kom.

 

När jag kommer hem ska jag fortsätta att skriva ut mail för kommande arkivering, svara på mail och skriva en liten artikel dels om kräftskivan i Mantorp ochföredraget i Kolbäck samt lite annat. Men nu till jobbet....hej hopp

UFO
ANNONS
Av Mats Nilsson - 6 oktober 2009 23:56

Kall morgon, snart dags att använda handskar och mössa...fyy vilken årstid.

Avslutade tisdagen med att åka till Kolbäck och lyssna på Clas Svahn som berättade om naturfenomen hämtat ur hans bok med samma namn. En mycket trevlig tillställning. Det var IOGT/NTO Kolbäck som arrangerade föredraget. Kanske det blir mer av den varan framöver och då kanske ett ufoföredrag.

  

Ett trettiotal åhörare hade kommit till IOGT/NTO-lokalen i Kolbäck

 

  

Clas Svahn tar emot blommor och ett stort tack för en lärorik kväll.

 

  

En ansenlig samling böcker Clas har hunnit med att skriva under åren

 

Nu är det dags att sova....hörs natti

UFO
Av Mats Nilsson - 5 oktober 2009 22:38

Naturfenomen

Måndagskväll och lite mailande. Satt under tiden att lyssnade på Clas Svahn via bloggradion. Clas blev intervjuad i Radio Västmanland i morse eftersom han ska hålla föredrag i Kolbäck i morgonkväll. Tror att jag kan ta mig dit tack vare min ena flicka som lånar ut sin bil.


Universeum

Lina och hennes kompis har varit i Göteborg några dagar och en regnig dag passade dom på att besöka Universeum, ett bra val tycker jag naturligtvis. Där fick dom vara med om något av en rymdresa, kanske det närmaste vi vanliga människor kommer något så fantastiskt.

Ni kan här nedan se min dotter Lina som en astronaut på en rymdpromenad utanför ISS.

  

Av Mats Nilsson - 5 oktober 2009 06:54

Nu är det vanlig vardag igen.

Helgen var lugn men intensiv....hur man nu ska tolka det. Jag hade ialla fall en konstig men påtaglig dröm i natt. Drömde att HON, kvinnan som jag ska leva resten av livet med, vet exakt hur hon såg ut, om jag skulle få se henne. Nu hoppas jag att hon i verkliga livet inte hittar hit. Jag trivs så jäkla bra själv. Komma när jag vill, sitta och påta med UFO-Raden hur länge jag vill på kvällarna. Jaja det visar sig.

Nu ska jag iväg till sjukhuset för två provtagningar. Det är först Waranprov, sen PSA, det är ett nytt cancerprov för att se att värdna håller sig som för sex månader sedan. Sen ska min läkare i Västerås höra av sig.

Nu har jag hört av mig och måste kila...vi hörs

Av Mats Nilsson - 4 oktober 2009 17:33

Är hemma efter en mycket trevlig helg i Mantorp. Det är fantastiska killar vi har där nere. Allt var perfekt föruton tre som jag saknade emst av allt. Irre, Linda och Håkan E. Det är liksom inte som det ska när dom saknas.

När vi kom sent om sider så hade Clas och Håkan B redan just kommit och jag blev inte förvånad när jag såg Clas äta på en jättehamburgare. Kanske bra för det drog ut lite på tiden med mötet, därefter hade Clas med sig hundra femtioellva papper som skulle sorteras och som han inte hunnit med. Det var en glädje att få hjälpa honom för alla ställde upp mangrannt och sorterade. Efter att ungefär hälften var sorterat tog grabbarba "grus" fram tre pajer som såg lika goda ut som dom var. Då vi satt i oss en hel del av pajerna...kom kräftorna på bordet och eftersom kräftor kräva vissa drycker kom det också fram i sedvanlig ordning.

Jag vaknade på söndagsmorgonen pigg och nykter och då satt Clas redan med en bunt idog som han är i sitt arbete. Efter kaffe blev vi arbetsföra igen och runt lunchen ställde vi kosan mot våra respektive hem.

 

Håkan Blomqvist till höger hjälper Clas at sortera en bunt papper

 

 

Ett glatt gäng, TIll vänster Gunnar Karlsson närmast kameran, Tobias Lindgren

På höger sida längst bort Rickard Andersson, Clas Svahn och Håkan Blomqvist    

 

  

Clas Svahn signerar sin senaste bok till mig

UFO
Av Mats Nilsson - 3 oktober 2009 19:34

Nu har vi haft styrelsemöte som gick bra. Därefter hade Clas en massa papper från nätet som skulle sorteras. Nu ska vi äta lite pajer och sen kommer kräftorna att intagas...återkommer med bilder mm.

UFO
Av Mats Nilsson - 3 oktober 2009 08:56

 Sitter här och ska göra mig iordning för en två timmars bilfärd till Mantorp och UFO-Sveriges styrelsemöte. Efter mötet blir det kräftor med tillhörande dryck och lite trevligt småprat in på småtimmarna. Det är det som gör det så trivsamt att tillhöra UFO-Sverige. 

  

Delar av styrelsen vid styrelsemöte i Enköping den 29 augusti 2009.

På bilden ser vi från vänster; Håkan Ekstrand, Håkan Blomqvist, Irre Bredin,

Clas Svahn, Gunnar Karlsson, Gudrun Andersson samt undertecknad.


Nu måste jag göra mig i ordning och invänta Gunnar som är här om tre kvart, ni får veta mer efter helgen hur det har gått. Ha det bra så länge.

UFO

Presentation


Välkommen till min blogg.

Gästbok

Fråga mig

19 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Länkar

Följ bloggen

Följ Mats Blogg med Blogkeen
Följ Mats Blogg med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se